Bezoek Historisch Museum in Amsterdam

Koninklijke onderscheiding

Doortraproute Zetten

Ouderenbeurs in Oosterhout (Gld.)

Locatie wijziging

Voorlichting Mobiel Media Lab

Op 30 augustus 2022 heeft onze afdeling een uitstapje gemaakt naar het Joods Historisch Museum in Amsterdam. Alles verliep goed en het was heel gezellig.

Op 8 juni 2022 heeft onze voorzitter Ger Daam een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn

tomeloze inzet voor de KBO Elst Overbetuwe. Hij is lid geworden in de orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd in een volle zaal uitgereikt door de burgemeester van Overbetuwe mevrouw Patricia Hoytink-Roubos.

Op 30-6-2022 wordt de "Doortraproute Zetten" officieel in gebruik genomen. Zie info

Op 16 juni 2022 heeft onze vereniging deelgenomen aan de "Ouderenbeurs" in Oosterhout.

Per 8 september 2021 worden onze activiteiten gehouden in het zalencentrum "Onder De Toren", Sint Maartenstraat 34, 6661 DA Elst. De bovenzaal is de plaats voor onze activiteiten. Deze zaal is ook per lift bereikbaar.  

De politie heeft de oudere inwoners van Overbetuwe van harte welkom geheten om de brochure "senioren en veiligheid" met een flyer op te halen in het Mobiel Media Lab van de politie. Dit is een vrachtwagen, die is ingericht als mobiele onderzoeks- en informatieruimte. De politie en de boa’s gaven ter plekke informatie, tips en trucs om de weerbaarheid tegen digitale oplichting te vergroten. Senioren konden daardoor bewust worden van de risico’s en kregen tips wat ze zelf kunnen doen om slachtofferschap te voorkomen.